Jij gaat op vakantie. En je dier?

Het is weer bijna vakantie. Voor velen van ons tijd voor een korte of lange vakantie op een andere plek dan thuis. Voor ons is dat heerlijk. Even een poosje de zon opzoeken en even niks meer ‘moeten’. Alleen ontspannen en genieten. Maar is dat voor je dier ook zo?

Grote kans dat jouw dier het helemaal niet als ‘ontspannen en genieten’ ervaart dat jij op vakantie gaat.  Dieren houden nou eenmaal van een zekere regelmaat en routine in hun leven. En die routine en regelmaat worden door jouw vakantie onderbroken. Zeker als jij er niet bent. Toch is dit geen reden om niet op vakantie te gaan. Het is wel een reden om een consult door een dierentolk aan te vragen.

Wat kan een dierentolk dan doen voor je dier?

In een telepathisch gesprek leg ik aan jouw dier uit wat er gaat veranderen aan de situatie.

Het kan zijn dat jij met je dier op vakantie gaat. Voor je dier is het dan fijn om te weten waar het naar toe gaat, hoe lang de reis zal duren, wie er mee gaan en wanneer het weer thuis komt. Ook voor honden die graag altijd met je mee gaan is dit een fijne optie.

Het kan ook zijn dat je zonder je dier op vakantie gaat. Dieren kunnen hier veel spanning door ervaren. Hun vaste routine met de mensen met wie ze zich verbonden voelen wordt doorbroken. Dieren willen graag weten waar jij bent en wanneer je terugkomt. Ze willen ook weten of ze naar een pension gaan en wie er dan voor ze zorgt en hoe het daar is. Of als ze thuis blijven, wie er dan voor ze zorgt.

Ook willen sommige dieren een stem in hun eigen verblijf tijdens jouw vakantie. Want jij kunt wel bedacht hebben dat het hondenpension een goede optie is, maar soms heeft je hond daar een eigen idee over. Vaak is dit gebaseerd op eerdere ervaringen in het leven van je dier.

Kun je je nu nog voorstellen dat je niet aan je dier vertelt wat er gaat veranderen? Ik niet.

Wil jij mijn hulp hierbij? In een kort consult kan ik je dier inlichten over jouw vakantie en vragen naar zijn eigen wensen.