Cursus Healing voor dieren

Zou jij wel eens willen weten hoe je dier zich écht voelt?
En wat hij nu nodig heeft?

Heb jij al enige ervaring met het communiceren met dieren? Leg jij ook wel eens intuïtief je handen op een bepaalde plek op je dier? En zie je je dier daarop reageren door te ontspannen of juist weg te lopen?

De mogelijkheden voor healing zijn oneindig. Het is mijn ervaring dat dieren ons precies kunnen aangeven wat er nodig is om te kunnen helen.

In deze tweedaagse cursus leer ik jou hoe je je dier en daarmee ook jezelf kunt helen.

Voor de duidelijkheid, je krijgt geen kant en klaar stappenplan en zeker geen gereedschapskist met quick fix oplossingen. 

Jouw openheid en bereidheid om te luisteren naar wat dieren ons te vertellen hebben en jouw vertrouwen  in jouw eigen helende krachten en die van jouw dier zijn de allerbelangrijkste ingrediënten in deze cursus.

Van mij mag je verwachten dat ik al mijn magische ervaringen met betrekking tot healing met jou deel. Mijn rugzak en hart zijn gevuld met heel veel kennis en ervaring over healing. 

Omdat telepathische communicatie nauw verbonden is met healing, is deze cursus een logisch vervolg voor mensen die al telepathisch communiceren met hun dieren.

Je leert:

je intuïtie nog verder te ontwikkelen

de juiste vragen te stellen

verschillende manieren om uit te zoeken waar een healing nodig is

verschillende manieren om een healing te geven

healing te geven aan dieren middels foto’s én aan de aanwezige dieren

Inclusief koffie, thee, lekkers, een goed verzorgde lunch en BTW

De eerst volgende tweedaagse cursus vindt plaats op:

zaterdag 14 en zondag 15 september 2024

Wat anderen over mij vertellen

Een aantal weken geleden heeft u met onze hond Tommie gewerkt. Een van onze vragen had te maken met het grommen/piepen onder de kruk bij de piano. Dit doet hij nu nooit meer, dat is dus heel erg fijn!

De andere dingen zoals het blaffen naar honden en kinderen gaat heel wisselend, maar wel beter dan voorheen, dus we wachten rustig af hoe het verder gaat,omdat dit natuurlijk ook tijd nodig heeft. 

De spray hebben we tot een week geleden bij iedere wandeling gebruikt (flesje is ook bijna leeg), maar we hadden steeds meer de indruk dat Tommie het vervelend vond dat we die spray bij hem (en ons) gebruikten. Hij dook ervoor weg als we hem met spray op onze handen wilden aaien. We lopen nu een week zonder spray en dat lijkt zelfs iets beter te gaan.

Thuis is Tommie ook rustiger en relaxter, hij kiest er vaker voor om zelf te gaan rusten.

Nogmaals hartelijk dank voor uw hulp en mochten we opnieuw vragen hebben dan nemen graag contact met u op!

Sandra de Jong

Een bijzondere ervaring,

Ik leerde Marlene kennen nadat ik jaren zoekende was van het reguliere tot homeopathische circuit omdat ik problemen met mijn 2 katten had. (Jamie en Pipa)

Van het begin af aan (10jr geleden) liep ik tegen een probleem aan; Jamie hield ’s nachts de boel behoorlijk wakker met eindeloos luid geschreeuw en onrustig op en neer lopen.
Totdat Pipa zich liet horen met een dwangmatig likken aan zijn binnen achterpootje, dit vaak tot bloedens toe. Dit was het moment dat ik in contact met Marlene kwam.

Zij ging in gesprek met Pipa, wat bijzondere en mooie verhalen en inzichten opleverde en daarnaast ook genezing.
Het leek ook even aan te slaan. Het likken werd minder. Maar toch kwam de neurose weer terug. In wanhoop spoedde ik naar de dierenarts. Om een allergie uit te sluiten gingen wij met z’n allen een streng traject in om dit verder uit te zoeken. Na een paar maanden zag ik geen verbetering en had er geen vertrouwen meer in.

Wederom vroeg ik Marlene om nog eens contact te zoeken met Pipa. Pipa was toen luid en duidelijk: “Jij moet niet bij mij zijn, maar bij haar!” (haar ben ik)

Wij kwamen samen tot overeenstemming om een andere persoon erbij te betrekken, iemand die aardstralen en wateraders ontstoort.
Zij is naar Amsterdam gekomen. Na pendelen met een wiggelroede doorzocht zij het huis en liet enkele aluminium strips en 2 koperen platen voor onder het bed achter. Er bleek veel onrust, vooral in de slaapkamer, te zijn.

Vrij snel keerde de rust terug bij ons en zelfs beter dan ooit tevoren. Jamie slaapt in alle rust door ‘s nachts en Pipa likt zijn pootje niet meer. De onderlinge verhouding tussen hun twee is veranderd, ze zien er stralend, happy en gezond uit. Ik ben Marlene zeer dankbaar voor haar bijzondere, liefdevolle hulp.

Juul Peters

Investering:

De cursus Healing voor dieren kost

330 euro

Wil je meedoen met de cursus?