Cursus Telepathisch communiceren met dieren

Zou jij wel eens willen weten hoe je dier zich écht voelt?
En wat er in zijn koppie omgaat?

Regelmatig zeggen mensen dat ik een gave heb, als het gaat om telepathisch communiceren met dieren. Ik denk dat iedereen deze intuïtieve gave heeft. Het enige wat ik heb gedaan, is er heel veel aandacht en tijd aan besteden, waardoor ik mijn intuïtieve vaardigheid om te kunnen communiceren met dieren verder heb ontwikkeld. Dat kun jij ook!

Als jij het verlangen voelt om zelf ook te kunnen communiceren met je dieren en de dieren om je heen, dan is deze cursus echt wat voor jou.

Want ook jij kunt de dieren leren verstaan. En weet je, dieren vinden het fantastisch als we onze intuïtie weer gaan gebruiken. Je zult in de cursus ervaren dat de dieren je aan alle kanten gaan helpen met het opdoen van nieuwe ervaringen. 

In deze tweedaagse cursus leer jij hoe je zelf telepathisch kunt communiceren met dieren. Je leert hoe jij je intuïtie in kunt zetten om je dier beter te begrijpen en te helpen. Ik bied jou een stevige basis en laat me ook leiden door jouw talenten, voorkeuren, behoeftes en ervaringen.

Je krijgt:

theorie over telepathische communicatie

meditatie oefeningen

visualisatie oefeningen

tips en tools voor energetische openstelling

tips en tools voor energetische bescherming

telepathisch contact met dieren middels foto’s én met de aanwezige dieren

Inclusief koffie, thee, lekkers, een goed verzorgde lunch en BTW

De eerstvolgende data voor deze tweedaagse cursus zijn:

Vrijdag 28 juni '24

Zaterdag 29 juni '24

Zaterdag 25 mei '24

Zondag 26 mei '24

Wat anderen over mij vertellen

Mijn paard T. lijkt wel een heel ander paard! Veel relaxter en meer geaard. En ja, ik ben ook meer geaard. Het hematiet steentje wat je me gaf, voelt erg goed. 

Het leukste inzicht kwam vanochtend; ik realiseerde me dat mijn voetzolen veel meer geaard voelen en dat ik beter contact met de aarde voel. En toen bedacht ik me dat dat precies was wat de olifant me in de krachtdier meditatie liet voelen. Zo bijzonder weer!

D.

Cursist

Ontzettend bedankt voor de twee mooie dagen waarin ik mocht kennismaken met het onbekende en mijn liefde en verbondenheid met de dierenwereld, of beter gezegd dierenzielen, alleen maar groter is geworden en wat mij betreft enorm gaat groeien. Ik ben enorm blij met deze mooie ervaringen! Dank voor de fijne energie.

Gea

Cursist

Ik vond het erg bijzonder om aan deze cursus deel te nemen. Ik heb geleerd om te vertrouwen op datgene wat ik doorkrijg. Al vind ik dat als über nuchter persoon soms best lastig. Maar ik ga het wel proberen, want ik merk dat ik er heel veel energie van krijg.  

Ik vind het erg bijzonder hoe jij (en onze hond) mij hebt laten zien hoe goed het is om af en toe even pauze te nemen en niks te doen. Bedankt hiervoor!

Floor

Investering:

De cursus  telepathisch communiceren met dieren  kost

330 euro

Leren communiceren met dieren in een fijne, hartelijke en ongedwongen sfeer. 

Marlene legt dingen rustig uit, begeleidt je op een fijne manier tijdens de meditaties en zet een veilige setting voor de communicatie momenten.

Ook aan de inwendige verwennerij wordt gedacht 😉

Het was een hele fijne en waardevolle cursus, die voor bevestiging en verdieping heeft gezorgd.

Marieke van Soest

chakra reader en healer voor paarden

Wil je meedoen met de cursus?