marlene-vd-poort

Wie ik ben

Mijn naam is Marlene van der Poort. Van jongs af aan heb ik mij omringd met dieren en kon ik voelen wanneer een dier pijn of verdriet had.

In de loop van mijn leven hebben dieren mij dikwijls geholpen om mijn intuïtieve vermogens te ontwikkelen. Niet alleen mijn eigen dieren, maar ook dieren in de natuur. Vlinders, die voor me uit vliegen en op mijn schouder gaan zitten als ik bevestiging nodig heb. Vogels, die een veer laten vallen voor me, als teken dat mijn gidsen me steunen.

Ik geloof dat telepathie de meest oorspronkelijke vorm van communicatie is.

Tijdens mijn studie aan de PABO ben ik me gaan bekwamen in Reiki. Dit was mijn eerste ervaring met bewuste energie-overdracht. Inmiddels zijn mijn heldervoelende, helderwetende en helderhorende vermogens zover ontwikkeld, dat ik ze kan inzetten voor dier en mens.

Ik voel, hoor, zie, proef en ruik wat een dier telepathisch aan mij doorgeeft (wat niet altijd heel fijn is, als een hond me bijvoorbeeld laat proeven hoe heerlijk pens is).

Ik ga uit van een groot zelfherstellend vermogen van ieder lichaam. Met zachte, maar krachtige middelen als healing en natuurlijke, complementaire geneeskunde kunnen lichaam en geest in de juiste balans komen. Ik werk dan ook graag samen met holistische dierenartsen.

Dieren waarderen het enorm als er naar hun mening gevraagd wordt. Dieren hebben vaak ook prachtige levenslessen voor ons. Het is zo bijzonder om die te mogen delen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring met telepathische communicatie, healing, (Chinese) kruiden, Schüssler celzouten en Bachbloesems. Ook op het gebied van training, anatomie en biomechanica van paarden school ik mij nog steeds. Leren en mezelf ontwikkelen is voor mij een continue proces.