marlene-vd-poort

Wie ik ben

Mijn naam is Marlene van der Poort. Van jongs af aan heb ik mij omringd met dieren en kon ik voelen wanneer een dier pijn of verdriet had.

In de loop van mijn leven hebben dieren mij dikwijls geholpen om mijn intuïtieve vermogens te ontwikkelen. Niet alleen mijn eigen dieren, maar ook dieren in de natuur. Vlinders, die voor me uit vliegen en op mijn schouder gaan zitten als ik bevestiging nodig heb. Vogels, die een veer laten vallen voor me, als teken dat mijn gidsen me steunen.

Als dierentolk help ik jou door me af te stemmen op jouw dier. Het is mijn ervaring dat dieren moeiteloos het praktische aardse met het spirituele verbinden. Ze helpen ons met ons gezamenlijke leven, in het hier en nu.

Dieren kunnen ook oude stukken van ons zielsDNA naar boven brengen, die geheeld mogen worden. Hiervoor heb ik van de dieren een bijzondere techniek geleerd, waarmee oude trauma’s uit vorige levens herschreven kunnen worden.

Door telepathische communicatie met dieren krijgen dieren een stem en worden ze gehoord en gezien.

Mijn eerste ervaring met bewuste energie-overdracht had ik begin jaren ’90 door me te scholen en ontwikkelen in Reiki. Inmiddels zijn mijn heldervoelende, helderwetende en helderhorende vermogens zover ontwikkeld, dat ik ze kan inzetten voor dier en mens.

Telepathische communicatie is niet gebonden aan tijd op plaats. Wel heeft elk dier zijn eigen voorkeur van communiceren. Sommige dieren spreken gemakkelijk. Ik hoor dan het eigen stemgeluid en het eigen taalgebruik van het dier. Anderen laten me in mijn lichaam voelen wat er in hun lichaam speelt.  Weer andere dieren laten beelden zien. Dit kan ik zien als stilstaande en bewegende beelden. Daarmee voel, hoor, zie, proef en ruik ik wat een dier telepathisch aan mij doorgeeft (wat niet altijd heel fijn is, als een hond me bijvoorbeeld laat proeven hoe heerlijk pens is).

Ik ga uit van een groot zelfherstellend vermogen van ieder lichaam. Met zachte, maar krachtige middelen als healing en natuurlijke, complementaire geneeskunde kunnen lichaam en geest in de juiste balans komen. Ik werk dan ook graag samen met holistische dierenartsen.

Dieren waarderen het enorm als er naar hun mening gevraagd wordt. Dieren hebben vaak ook prachtige levenslessen voor ons. Het is zo bijzonder om die te mogen delen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring met telepathische communicatie, healing, (Chinese) kruiden, Schüssler celzouten en Bachbloesems. Ook op het gebied van training, anatomie en biomechanica van paarden school ik mij nog steeds. In 2019 heb ik de opleiding Systemisch Werken voor professionals in de Diergezondheidszorg afgerond. Met systemische opstellingen kan ik je helpen om zichtbaar te maken wat er speelt. Leren en mezelf ontwikkelen is voor mij een continue proces.

Inmiddels kan ik zeggen dat mijn expertise vooral ligt bij paarden en katten. Toch zijn ook andere dieren als konijnen en honden van harte welkom. Ieder dier heeft zijn eigen verhaal.

Ik wil dat ieder mens en ieder dier gehoord en gezien wordt.