Vind jij het ook zo moeilijk dat je ziet en voelt dat er wat is met je dier, maar dat hij je niet kan vertellen wat er is?

Je hebt een dier waar je stapelgek op bent, maar:

je paard schrikt altijd in dezelfde hoek van de bak

je hond is veel stiller sinds het overlijden van de andere hond

je kat blijft maar naast de kattenbak plassen

je paard blijft maar hoesten, ondanks dat hij 24/7 buiten staat

je hond trekt bij het uitlaten volledig zijn eigen plan en ziet je niet eens staan

Zou jij wel eens willen weten hoe je dier zich écht voelt?
En wat er in zijn koppie omgaat?

Hoe zou het voor je zijn als:

je paard ontspannen en gericht op jou zijn werk in de bak kan doen?

je hond weer de blije en enthousiaste hond kan zijn?

je kat haar behoeftes op de kattenbak doet?

je paard gezonde luchtwegen heeft en vrij kan ademen?

je hond los  en rustig bij jou lopend uitgelaten kan worden?

Wat houdt telepathische communicatie met dieren in?

Telepathische communicatie is een energetische vorm van communicatie, die niet gehinderd wordt door tijd of plaats. Hierdoor kan ik zelfs midden in de nacht communiceren met een paard in Oostenrijk.

Met al mijn intuïtieve vermogens, kennis en ervaring help ik jou om je vragen aan en over je dieren te beantwoorden. Met jouw vragen als richtlijn stem ik me af op je dier en geef jouw dier een stem, zodat jullie elkaar beter begrijpen.

Ook kan ik jou leren hoe je zelf telepathisch kunt communiceren met je dieren. In mijn cursussen deel ik al mijn kennis en ervaringen met jou en help jou om je eigen intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen.

Waarom zou je mijn hulp inschakelen?

Dieren kunnen niet praten zoals jij en ik. Toch hebben ze een stem en een mening. Als dierentolk vertaal ik voor jou wat je dier jou wil vertellen te vertellen.

Met mijn helderhorendheid, helderziendheid en heldervoelendheid help ik jou om je dier zijn stem te geven. Naar onze dieren luisteren en ze proberen te begrijpen is het beste wat we kunnen doen voor onze dieren.

Dieren vinden het heerlijk om hun mening te mogen geven en zijn altijd bereid om ons en zichzelf te helpen.

Telepathische communicatie is bij mij dan ook een intense samenwerking tussen jou, je dier en mij.

Jouw vragen en problemen heb ik ook gehad. Dieren weten dat ik ervaringsdeskundige ben en dat ik juist daardoor kan helpen.

Door mijn open houding en volledig vertrouwen op dat wat ik doorkrijg, weten dieren dat er wat gebeurt met wat ze me vertellen. Ook wanneer dit informatie is waar we met ons verstand niet bij kunnen. Want hoe kan het dat ik van een hond met zware hernia’s de naam van een dierenarts doorkrijg waar de hond door behandeld wil worden? Een dierenarts die ik niet ken. Ik heb geen idee hoe het kan, maar kan je wel vertellen dat eigenaren die op die informatie durfden te vertrouwen nu een hond hebben die weer kan bewegen.

Bij iedere reading en healing laat ik me leiden door dat wat het dier vertelt en nodig heeft. Ik laat me verrassen door dat wat zich aandient en de bijzondere mogelijkheden die zich aandienen als healing. Voor elk dier neem ik tijd die nodig is.

Je krijgt van mij geen kant en klare oplossingen. Ieder dier vraagt een persoonlijke benadering. Ik los ook niks op voor jou. Ik werk samen met jou aan transformatie. Hierdoor ervaren je dier en jij rust en geluk

Waar kan ik je mee helpen?

Heb jij vragen over het gedrag of de gezondheid van je paard, hond, kat of konijn?
Zou jij willen weten hoe je dier er zelf tegenaan kijkt en wat hij nodig heeft?
Ben je bereid om wat te doen met hetgeen je dier van jou vraagt? Ook al vraagt dat soms moed en lef.

In een reading mag jij al je vragen die je hebt stellen aan je dier. Ook je vermoedens mag je uitspreken. Aan de hand van jouw vragen en vermoedens ga ik met jou dier ‘in gesprek’. Jou vragen geven richting aan het gesprek. Toch kan het zijn dat je dier andere dingen vertelt of laat zien dan waar je om gevraagd had. Dieren hebben net als mensen een vrije wil en eigen mening. Als ze merken dat daar ruimte voor is, zullen ze die ruimte nemen.

Een reading en healing van je dier kun je op verschillende manieren doen:

l

Schriftelijk

Schriftelijk aan de hand van een of meerdere foto’s. Je mailt mij je vragen, de foto’s van je dier, naam, eventuele koosnaam, leeftijd, ras en geslacht, jouw naam- en adresgegevens en eventueel het staladres. Ik ga dan zo snel mogelijk voor je in gesprek met jouw dier en binnen 2 weken, maar meestal sneller, ontvang je een schriftelijk verslag van de reading en healing in je mail. Je kunt het dan later net zo vaak als je wilt terug lezen.

Telefonisch of via Zoom

Als je het prettig vindt om tijdens de reading door te kunnen vragen of als je wilt zien hoe je dier reageert tijdens de reading en healing, dan kunnen we ook een bel- of Zoomafspraak maken. Ook hiervoor mail je mij vooraf je vragen, de foto’s van je dier, naam, eventuele koosnaam, leeftijd, ras en geslacht, jouw naam- en adresgegevens en eventueel het staladres. Dieren vinden het namelijk prettig om van te voren al kennis gemaakt te hebben. Op het afgesproken moment bel ik jou. In dit geval maak je zelf aantekeningen. 

Let op: een opname van de reading mag je alleen maken met toestemming van mij en is enkel bedoeld voor privégebruik.

Live op locatie

 EuroAls je graag met eigen ogen wilt zien wat er gebeurt in een reading en healing en dit bewust wilt meemaken of als je direct persoonlijk contact fijner vindt, dan kan ik ook naar jou toekomen. 

Ook hiervoor mail je mij vooraf je vragen, de foto’s, naam, eventuele koosnaam, leeftijd, ras en geslacht, jouw naam- en adresgegevens en eventueel het staladres. Dieren vinden het namelijk prettig om van te voren al kennis gemaakt te hebben. Op het afgesproken moment kom ik naar jouw huis of stal. In dit geval maak je zelf aantekeningen. Let op: een opname van de reading mag je alleen, na vooraf gevraagde toestemming van mij, maken voor privégebruik.

Wanneer je wilt dat ik naar jou toe kom, komen er wel nog reiskosten voor mijn benzine en tijd a 0,45 Euro/km gereden vanaf 7223 KJ bij.

Investering:

Een reading en healing kost

95 euro

Het is ook mogelijk om met je hond naar mij toe te komen. Dan kun je na afloop nog heerlijk wandelen in de mooie Achterhoek.
Met je paard kun je niet naar mij toe komen. Daar heb ik de gelegenheid niet voor.

Voor de inhoud en kracht van de reading en healing maakt het geen verschil of deze schriftelijk, telefonisch of op locatie is. Jij mag kiezen wat voor jou het prettigst is. Mocht je dier zelf een voorkeur hebben, dan laat ik je dat natuurlijk weten.

Vaak is het fijn om een tijdje na de reading en healing van je dier te horen hoe het nu met hem gaat. Heeft de gewenste verandering plaatsgevonden? Misschien zijn er wel nieuwe probleempjes naar boven gekomen? 

Binnen 6 maanden na de reading en healing kun je gebruik maken van een vervolgreading voor het gereduceerde tarief van 80 Euro.

Wat anderen over mij vertellen

Ik heb zeer goede ervaringen met de readings van Marlene. Ze heeft voor zowel onze Tinkermerrie als onze geadopteerde hond uit Spanje prachtige dingen naar voren gekregen. Dit doet ze op een rustige manier en vanuit een fijne verbinding.

Daardoor voelde ik met mijn paard direct meer verbinding en kon ik haar veel beter begrijpen. 

Ook voor onze hond waar we uiteraard niet veel van wisten, omdat ze geadopteerd is, bleken veel dingen te kloppen en konden we haar door middel van onder andere druppels wat rust gunnen en voor mij als bazin de juiste houding naar haar toe aannemen. Het bleek dat de hond echt voor ons gezin gekozen had. Hoe prachtig is dat!

Ik zou het eenieder aanraden om haar te raadplegen!

Liesbeth van Vreeswijk - Bravoure Coaching

Prins, één van mijn konijnen, had al lange tijd vage klachten. Weinig eten, veel te kleine keutels, stilletjes zijn. De dierenarts kon geen oorzaak vinden van zijn “ziek zijn”, dus maar van allerlei medicijnen proberen om op die manier hopelijk verbetering in de situatie te krijgen. Maar verbetering kwam er niet en heb ik uiteindelijk Marlene gevraagd of zij met Prins in gesprek zou willen gaan om hem te vragen wat er aan de hand is en hoe ik hem daarbij kan helpen.

Prins kon heel duidelijk aangeven wat hem mankeerde. Hij had pijn in z’n bekken. Hierdoor ontstond er een spanning in z’n buik, welke hij niet kon laten afvloeien. Hij had er letterlijk de buik van vol. Prins wilde heel graag naar de chiropractor (meerdere konijnen van me zijn daar al geweest). Bij de chiropractor bleek inderdaad dat zijn bekken verkeerd stond. 

Verder had Prins door de vele medicatie ook last van zijn darmen gekregen. Marlene heeft aan Prins gevraagd hoe hij tegen de medicijnen aankeek. Prins liet weten dat hij alleen maar pijnstilling nodig voor de pijn in zijn buik en bekken.

Door enkel de pijnstilling en de behandeling bij de chiropractor is zijn onderlijf weer in balans gekomen en zijn alle klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Hoe mooi is het dat een gesprek van Marlene met Prins zoveel meer duidelijkheid heeft gegeven  en ik daardoor ook gericht heb kunnen (be)handelen.

Het gesprek van Marlene met Prins is zo’n grote meerwaarde voor onderkenning van het probleem geweest. Prins en ik zijn Marlene hier heel dankbaar voor.

Pauline

Veelgestelde vragen

Wat voor foto's heb je nodig?

Voor een reading en healing heb ik altijd enkele recente foto’s van je dier nodig. Van het hoofd, met beide ogen open en van het hele lichaam. Er mogen geen andere dieren of mensen op de foto staan. Het hoeft geen prachtige foto van een fotoshoot te zijn. Wel is het belangrijk dat de foto’s scherp zijn en je dier goed zichtbaar is.

Kun je ook bij mij thuis of op stal komen?

Wanneer je het fijner vind om nog meer persoonlijk contact te hebben, dan kan ik ook naar jou toekomen. 

Ook hiervoor mail je mij vooraf je vragen, de foto’s, naam, eventuele koosnaam, leeftijd, ras en geslacht, jouw naam- en adresgegevens en eventueel het staladres. Dieren vinden het namelijk prettig om van te voren al kennis gemaakt te hebben. Op het afgesproken moment kom ik naar jouw huis of stal. In dit geval maak je zelf aantekeningen. Let op: een opname van de reading mag je alleen, na vooraf gevraagde toestemming van mij, maken voor privégebruik.

Wanneer je wilt dat ik naar jou toe kom, komen er wel nog reiskosten voor mijn benzine en tijd a 0,40/km gereden vanaf 7223 KJ bij.

Mag ik ook met mijn dier naar jou toe komen?

Het is ook mogelijk om met je hond naar mij toe te komen. Dan kun je na afloop nog heerlijk wandelen in de mooie Achterhoek. 

Met je paard kun je niet naar mij toe komen. Daar heb ik de gelegenheid niet voor.

 

Voor de inhoud en kracht van de reading en healing maakt het geen verschil. Jij mag kiezen wat voor jou het prettigst is. Mocht je dier een voorkeur hebben, dan laat ik je dat natuurlijk weten.

Kun je ook praten met overleden dieren?

Ja hoor, dat kan. Telepathische communicatie is namelijk onafhankelijk van tijd en plaats. Zeker als je zit met schuldgevoelens of als je je afvraagt of je het wel goed gedaan hebt of als je niet precies weet waaraan je dier plotseling is overleden, dan kan een reading en healing met je overleden dier veel rust en duidelijkheid geven.

Marlene is erg toegankelijk als mens. Dat is al een fijn begin. En hoewel wat zij kan voor mij abracadabra is en qua opvoeding (‘beide voeten op de grond’) veel te ver gaat, heb ik er ook vreselijk veel zin in. Het idee dat je iets voor je dieren kunt doen waar ze zelf om kunnen vragen, trekt me enorm aan.

De eerste sessie was met mijn paarden (pony’s). Er zat bij mij wat hardnekkig oud zeer over een ongelukkige poging mijn paard’s leven aangenamer te maken. Dat had destijds een tegenovergestelde uitwerking en het kostte me zeven ellenlange weken om het terug te draaien. Voor zowel mijn paard als voor mij bracht het gesprek verheldering en berusting. Dat euvel lijkt ook echt uit de lucht nu. Met m’n kleine pony kunnen praten was ook erg verhelderend. Ik ben ‘m anders gaan benaderen en daardoor zie ik nu veel meer wie hij echt is. Hij is vreselijk duidelijk qua lichaamstaal, en dat ook echt op de millimeter, dus dat maakt het wel wat makkelijker voor mij. Heel leuk en waardevol!

De tweede sessie was met mijn acht jaar geleden overleden hond. Mijn grootste vriend ooit, dag en nacht samen. Ik zag er tegenop als een berg en raakte ook tijdens de sessie weer even verstrikt in angstige schuldgevoelens. Toch heb ik er een soort berusting in nu. En eindelijk komen er tranen. Veel tranen. Tranen die ver en diep weggestopt waren. Ik huilde nooit. Als er nu waterlanders opwellen bij een herinnering, gedachte, foto zijn die niet meer uit dat verstikkende schuldgevoel, maar uit oprecht verdriet en bewondering voor de mooie, sterke band die er was/is. Het is een soort therapie voor jezelf. 

Nu nog stoppen met roken. Dat is nu echt nodig én mogelijk, gaf hij aan. Ik besluit het mezelf cadeau te doen op mijn verjaardag en hoop dat ik straks, als het even moeilijk is, af en toe die heerlijke geruststellende vacht mag voelen of die natte neus onder m’n hand, om me weer even naar het nu te verplaatsen. 

Wat ik vooral ga onthouden is dat schuldgevoel niet bij dieren voorkomt. Ze linken nare herinneringen niet perse aan jou(w handelen). Dingen ‘zijn’ gewoon. Ook als ze even niet leuk zijn. Dat ga ik onthouden. Die energie steek ik nu in vooruitgang en ontwikkeling. Ik vind het nog steeds moeilijk te bevatten materie maar besluit me meer open te stellen voor de mogelijkheid om meer ‘paards’, ‘honds’ en ‘kips’ te leren spreken (voelen, opmerken, gaan herkennen). 🙂

Jessy van Doorn

We zijn nu ongeveer 10 weken verder na het consult en ik wil je echt ongelofelijk bedanken voor alle hulp. Beertje is inmiddels volledig genezen van de (open) wondjes en korstjes op haar lijfje. Na de eerste drie weken waren de korstjes op haar rugje net voor de staart al compleet verdwenen;-) De plekjes rondom haar nekje waren wat hardnekkiger en daar waren de eerste 8 weken met celzouten ook wel echt voor nodig om ze weg te krijgen.

Verder geniet ze enorm van haar eendagskuikens. Ze zit ’s morgens al voor het balkon te wachten en mij aan te gapen of ze er weer eentje krijgt (haha). Ze is ook veel actieve geworden, ze sprint het hele appartement door en haar oerkrachten zijn echt weer volledig naar boven gekomen. Ze is ook lekker gezond op gewicht, haar vachtje is zacht en ze komt mij de hele dag door opzoeken voor een knuffel.

Qua voeding ben ik inmiddels overgestapt op Prins VitalCare Adult Fit. Daar zitten de Schussler Celzouten in en ze vindt het volgens mij erg lekker.

Nogmaals dank voor het zeer prettige consult en het mooie resultaat.

Flip Peeters

Wil je graag een afspraak maken voor een reading en healing?