Workshop Telepathisch communiceren
met dieren voor kinderen

Heb jij een sensitief kind dat dol is op dieren? Een kind dat dieren volstrekt serieus neemt en als beste vriend ervaart? Ben jij nieuwsgierig naar telepathische communicatie met dieren en wil je daar samen met je kind eens wat meer van weten en vooral ervaren? 

De workshop telepathisch communiceren voor kinderen en geïnteresseerde ouders wordt gegeven in de meivakantie.

Op zondag 21 april 2024 voor kinderen van ongeveer 8 tot en met 12 jaar 


Van 10.00 tot 15.00 uur bij mij in de praktijk.

De workshop telepathisch communiceren voor kinderen wordt gegeven op een dag in de herfst- en meivakantie, van 10.00 tot 15.00 uur bij mij in de praktijk.

Deze workshop is een echte ervaringsgerichte workshop met veel afwisseling, plezier, rust en natuurlijk beweging. We zullen zowel binnen in de praktijkruimte, als buiten in de tuin en op de wei bezig zijn.

We werken aan de hand van foto’s van jullie eigen dieren. Hierdoor ervaar je dat je, ook als ze niet bij je dier in de buurt bent, je toch kunt communiceren met je hond, kat, pony of konijn.

De kinderen leren ook telepathisch contact te maken met elkaars dieren en met de hier aanwezige paarden, hond, katten, kippen of konijnen. Er is altijd wel iemand onder onze dieren, die dat graag wil.

Voor de volwassenen die meekomen met de kinderen is deze workshop een laagdrempelige gelegenheid om zelf (nog) eens wat te oefenen met het communiceren met dieren. Hoe leuk is het om dit samen met je kind, neefje, nichtje of kleinkind te ervaren en te doen!

Inclusief drinken, lekkers en een vegetarische lunch.

Investering:

De workshop telepathisch communiceren met dieren voor kinderen kost

90 euro per persoon

 

Zondag 21 april 2024 voor basisschoolleerlingen en hun ouder

(en natuurlijk mag je ook met je tante of oma meedoen)

(en

N