Selecteer een pagina

Disclaimer

Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Marlene van der Poort, communicatie met dieren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten van Marlene van der Poort, communicatie met dieren zullen van persoon tot persoon verschillen.

Diensten van Marlene van der Poort, communicatie met dieren zijn geen vervanging van medische zorg door een dierenarts. Neem bij twijfel over de gezondheid van uw dier altijd contact op met een dierenarts.

De eigenaar van het dier blijft te alle tijden zelf verantwoordelijk voor het dier. Marlene van der Poort, communicatie met dieren is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van de informatie die zij in haar diensten verstrekt.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Marlene van der Poort, communicatie met dieren informatie en/of tekst van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen.
Alle rechten van intellectueel eigendom liggen bij Marlene van der Poort, communicatie met dieren.