Selecteer een pagina

Workshop DierenGeluk 

Van spanning naar ontspanning met je dier.

Ben jij nieuwsgierig naar telepathische communicatie met dieren en wil je daar eens wat meer van weten en vooral ervaren? Dan is de workshop DierenGeluk wat voor jou!

Vanaf september 2021 kun je iedere maand zelf actief meedoen met de workshop DierenGeluk. Je krijgt kort informatie over diercommunicatie en gaat daarna zelf ervaren hoe een reading, healing en opstelling met een dier werkt.

 

Reading en healing 

Heb jij vragen over het gedrag of de gezondheid van je paard, hond, kat of konijn? Zou jij willen weten hoe je dier er zelf tegenaan kijkt en wat hij nodig heeft? Ben je bereid om wat te doen met hetgeen je dier van jouw vraagt? Ook al vraagt dat soms moed en lef.

In een reading mag jij al je vragen die je hebt stellen aan je dier. Ook je vermoedens mag je uitspreken. Aan de hand van jouw vragen en vermoedens ga ik met jouw dier ‘in gesprek’. Jouw vragen geven richting aan het gesprek. Toch kan het zijn dat je dier andere dingen vertelt of laat zien dan waar je om gevraagd had. Dieren hebben net als mensen een vrije wil en eigen mening. Als ze merken dat daar ruimte voor is, zullen ze die ruimte nemen.

 

Opstelling met je dier 

Als er sprake is van een terugkerend patroon in gedrag of ziektebeeld, dan kan het verhelderend zijn om er ook systemisch naar te kijken. We kijken dan niet alleen naar je dier en jou, maar naar het grotere systeem.

Heeft jouw paard bijvoorbeeld herhaaldelijk koliek of verandert je hond van een alert, maar rustig dier binnen, buiten in een blaffende hond, die helemaal niet meer naar jou luistert?

Middels een opstelling gaan we samen kijken wat er speelt in het systeem waar jou dier zo sterk op reageert. Hardnekkige patronen zijn vaak terug te voeren op ons familiesysteem. Omdat je dier bij jou hoort, resoneert hij mee met jou. Resoneren is voor mij iets wezenlijk anders dan spiegelen. Door een opstelling wordt het onzichtbare innerlijk beeld zichtbaar. Door dit te zien en te voelen, worden nieuwe mogelijkheden geopend.

 

Workshop communiceren met
dieren voor kinderen en ‘ouders’

Twee keer per jaar is er een workshop telepathisch communiceren speciaal voor kinderen. 

Kinderen hebben nog veel gemakkelijker toegang tot hun intuïtie. Zeker de kinderen van deze tijd. Spelenderwijs en met veel afwisseling in activiteiten leren de kinderen hoe ze kunnen communiceren met dieren.

De eerstvolgende workshop is op 21 april 2024. Dit is een speciale editie om samen met je kind te doen.

Cursus telepathisch communiceren met dieren

Als jij het verlangen voelt om zelf ook te kunnen communiceren met je dieren en de dieren om je heen, dan is deze cursus echt wat voor jou.

Want ook jij kunt de dieren leren verstaan. En weet je, dieren vinden het fantastisch als we onze intuïtie weer gaan gebruiken. Je zult in de cursus ervaren dat de dieren je aan alle kanten gaan helpen met het opdoen van nieuwe ervaringen. 

In deze tweedaagse cursus leer jij hoe je zelf telepathisch kunt communiceren met dieren. Je leert hoe jij je intuïtie in kunt zetten om je dier beter te begrijpen en te helpen. Ik bied jou een stevige basis en laat me ook leiden door jouw talenten, voorkeuren, behoeftes en ervaringen.

Cursus Healing voor dieren

Heb jij al enige ervaring met het communiceren met dieren? Leg jij ook wel eens intuïtief je handen op een bepaalde plek op je dier? En zie je je dier daarop reageren door te ontspannen of juist weg te lopen?

De mogelijkheden voor healing zijn oneindig. Het is mijn ervaring dat dieren ons precies kunnen aangeven wat er nodig is om te kunnen helen.

In deze 2 daagse cursus leer ik jou hoe je je dier en daarmee ook jezelf kunt helen.